Tekstschrijver-blog

Blogberichten

Bloggen staat bekend om het vermogen om SEO te stimuleren en betrokkenheid van je publiek te vergroten.

hondje-3

Blogberichten

Onder de content van je website vallen onder andere de foto’s en de teksten op de verschillende pagina’s. Maar wat nou als je de lezer graag extra informatie wilt geven, zoals een kijkje achter de schermen of een antwoord op een vraag die vaak gesteld wordt? Dan is het een goed idee om te gaan investeren in goede blogberichten. Zo zet je niet alleen regelmatig nieuwe content op je website, maar word je online ook nog eens beter gevonden en maak je een betrouwbare indruk naar je doelgroep.

Het belang van blogberichten

Blogberichten zijn niet zomaar wat stukken tekst met extra informatie voor je doelgroep. Er zitten een aantal grote voordelen aan het plaatsen van zulke teksten op jouw website:

  • Laat je beter vinden

In de blogberichten maken we gebruik van keywords met betrekking tot het onderwerp. Zo word jij online niet alleen gevonden door de SEO-teksten op je website, maar ook nog eens door de extra keywords van deze blogs.

  • Betrouwbaar

Blogberichten draaien om het verstrekken van meer informatie rondom een bepaald onderwerp. Hierdoor straal je expertise uit: jij weet waar je over praat. De lezer krijgt het benodigde vertrouwen en neemt sneller contact op om gebruik te maken van jouw diensten of producten.

  • Meer bezoekers op je website

Het kan voorkomen dat een deel van jouw doelgroep op zoek is naar specifieke informatie, bijvoorbeeld door iets wat onlangs in het nieuws is geweest. Denk na over wat voor zoektermen op het moment populair en toch relevant zijn voor jou. Ben je een makelaar en is de hypotheekrente onlangs veel in het nieuws geweest? Grote kans dat ‘hypotheekrente’ op het moment veel gebruikt wordt in de online zoekmachines. Schrijf daarom een aantal blogberichten over dit onderwerp.

Sparren

Bij het schrijven van blogberichten is het belangrijk dat je eerst een originele invalshoek bedenkt. Zoek op het internet maar eens naar een aantal blogs binnen jouw branche, dan zul je zien dat veel blogberichten dezelfde strekking hebben. Onze schrijvers sparren graag met je over de beste onderwerpen voor jouw blogberichten.

Ben je door de dagelijkse bezigheden van jouw onderneming al druk genoeg? Wij nemen je graag al het werk uit handen. In overleg met jou bedenken we de onderwerpen voor de teksten en werken deze voor je uit, zodat jij wekelijks, tweewekelijks of misschien zelf dagelijks nieuwe blogberichten kunt plaatsen. Onze schrijvers vertellen je graag meer over de mogelijkheden van blogberichten. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Denk je dat wij je kunnen helpen? Laten we gaan praten!

Werkgebied

Benelux

Bel ons

088 - 11 55 624

Vragen?

info[at]schrijvergezocht.nl