tekstschrijvers

Tekstschrijvers Castricum

Jouw team van tekstschrijvers. Van enkele webteksten
tot productteksten voor multinationals!
Bel voor kennismaking: 088 - 11 55 624

Tekstschrijver gezocht in Castricum?

Webshops, folders, brochures, websites…allemaal worden ze kwalitatief beter voor je bedrijf in Castricum met een goede tekst. Je kunt zelf aan de slag gaan om alle pagina’s te voorzien van een originele beschrijving, maar waarom schakel je niet een van onze professionele schrijvers uit Castricum in? De tekstschrijver voorziet jouw website van SEO-teksten en blogs, zodat je online beter gevonden wordt door jouw doelgroep in Castricum. Tegelijkertijd blijft jouw website actief.

Artikelen in jouw webshop krijgen passende productteksten, zodat de lezer voldoende informatie krijgt over de specificaties van het artikel. Daarnaast maakt de tekstschrijver het plaatje voor de website van je onderneming in Castricum compleet met teksten voor nieuwsbrieven, folders en brochures.

Ben je al voorzien van sterke on- en offline teksten, maar wil je deze graag laten redigeren door een deskundige? De tekstschrijver uit Castricum kijkt de tekst grondig na op onder andere spelling, interpunctie, grammatica en verdere inhoud. Verder kan je aankloppen bij ons tekstbureau voor diverse trainingen en advies, bijvoorbeeld over de inzet van social media voor jouw bedrijf in Castricum.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webteksten

Online beter vindbaar dankzij SEO-teksten

Valt het aantal bezoekers voor jouw website flink tegen? Heb je het idee dat je niet voor iedereen in Castricum goed bent te vinden? Is een plekje in de top tien van de online zoekmachines voor jouw gevoel bijna onmogelijk? De tekstschrijver helpt je op weg naar meer conversies door middel van SEO-teksten. In je teksten verwerkt de tekstschrijver de belangrijkste keywords. Dit zijn woorden die de lezer gebruikt om jouw website te vinden via de online zoekmachines. Alle SEO-teksten worden kant en klaar geleverd, inclusief tussenkopjes, metateksten en metatitels en, indien gewenst, html-codes.

Waarom zijn SEO-teksten een goede investering?

 • Goed vindbaar via de online zoekmachines
 • Teksten zijn gericht op jouw doelgroep in Castricum
 • Contactinformatie in één oogopslag

Tijd voor contact

Maar alleen bovenstaande maakt SEO-teksten nog niet helemaal compleet. De tekstschrijver in Castricum voegt in de teksten ook de nodige calls to action toe. Dit zijn stukken tekst, meestal onderaan de pagina, met jouw contactgegevens en waarom het de moeite waard is om jou in te schakelen. Dit hele proces is een samenwerking met de tekstschrijver uit Castricum: jouw input, wensen en eisen zijn bepalend voor deze teksten. Zijn de SEO-teksten naar volle tevredenheid? Dan is het tijd om ze online te plaatsen. Check jaarlijks of ze nog voorzien zijn van de juiste keywords. Indien nodig past de tekstschrijver de tekst voor je aan.

Wil je weten of de huidige teksten van jouw website voldoen aan de eisen van SEO-teksten? Ook in dit geval kijkt onze tekstschrijver uit Castricum graag met je mee.

Copywriting

Copywriting, beknopt en creatief

Wanneer je door een folder of brochure bladert, is het je vast wel eens opgevallen dat hier geen lange teksten te vinden zijn. En dat is precies de kunst van copywriting: een pakkende tekst met zoveel mogelijk informatie. Voor de beste resultaten moet eerst de doelgroep in Castricum duidelijk in kaart worden gebracht. Copywriting is een kunst, maar het gaat wel iets eenvoudiger als de tekstschrijver weet wat de interesses van de doelgroep zijn, welk taalgebruik toegepast moet worden, wat je graag wilt bereiken bij de lezer in Castricum en waar je de teksten wilt laten publiceren.

Wat valt er zoal onder copywriting?

 • Folders
 • Mailings
 • Brochures
 • Slogans
 • Webteksten

Bloggen

Houd je site levend met blogberichten

Blogberichten zijn niet zomaar een paar teksten die je op je website plaatst. Door middel van deze berichten informeer jij je doelgroep in Castricum op een vlotte manier. Zo kun je dagelijks, wekelijks of maandelijks nieuwe blogberichten plaatsen met bijvoorbeeld het antwoord op een van de meest gestelde vragen van de betreffende maand of met een verslag van een event in Castricum. Of geef door middel van de combinatie van tekst een beeld een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf in Castricum. Door deze informatieve teksten maak je een betrouwbare indruk bij je doelgroep in Castricum. Jij geeft immers aan dat je kennis hebt van zaken. Daarnaast zijn blogberichten een goed middel als je online gevonden wilt worden op keywords die nog niet in de teksten van je online (bedrijf)pagina zijn verwerkt. Blogberichten zijn voor je doelgroep dus niet alleen leuk om te lezen, voor jou zijn het ook nog eens functionele teksten. En de online zoekmachines begrijpen door deze regelmatige nieuwe content dat jouw website nog volop in gebruik is.

Weet je niet zo goed welke onderwerpen geschikt zijn voor jouw blogberichten? De tekstschrijver in Castricum denkt graag met je mee. Daarna kun je zelf aan de slag met de berichten. Voordat je de tekst online zet, kijkt de tekstschrijver deze eventueel eerst nog na op taal en het gebruik van de keywords. Geef liever je al het werk rondom de blogberichten uit handen? Dan neemt de tekstschrijver uit Castricum dit zonder problemen van je over.

Productteksten

Informeer met productteksten

Een goede foto van een product in je webshop kan de potentiele koper in Castricum al nieuwsgierig maken. Maar zonder begeleidende tekst blijft je publiek wel met de nodige vragen zitten. Wat zijn de specificaties van het product? In welke kleuren is het artikel verkrijgbaar? Wat zijn de voordelen van het artikel? En wat is de levertijd? Dit beschrijft de tekstschrijver nauwkeurig door middel van productteksten. De lezer weet na het lezen van deze teksten bijvoorbeeld precies hoe de verschillende theesoorten smaken of hoe lekker wollig die ene trui is. De tekstschrijver verwerkt alle belangrijke informatie in de productteksten, zodat de bezoeker van jouw website snel overgaat tot het bestellen van jouw producten.

Relevante keywords

Naast een duidelijke beschrijving van het artikel zelf, voegen productteksten nog iets toe. In deze teksten maakt de tekstschrijver gebruik van relevante keywords, zodat jouw website ook bij andere zoektermen naar boven komt in de online zoekmachines. Bijvoorbeeld bij de naam van het product. De tekstschrijver zorgt naast een goede opbouw van het geheel ook voor een creatieve kop, genoeg informatie in de tekst en een overtuigend einde voor een goede leesbaarheid. Productteksten zijn niet exclusief voor online gebruik, ook artikelen van een fysieke brochure of catalogus hebben een informatieve tekst nodig.

Wij staan altijd open voor grotere opdrachten, ook op het gebied van productteksten. Voeg je binnenkort een nieuwe lijn toe aan je assortiment? De tekstschrijver in Castricum zorgt voor een nauwkeurige beschrijving door middel van productteksten.

Nieuwsbrieven

Altijd op de hoogte met een nieuwsbrief

Er zijn verschillende manieren om in contact te blijven met je doelgroep in Castricum. Zo kun je online reageren via social media en je klanten of opdrachtgevers telefonisch te woord staan. Maar het is ook een optie om ze zelf regelmatig op de hoogte te houden van persoonlijk of zakelijk nieuws. Denk hierbij aan een wisseling van het assortiment, veranderingen in de levering van de online bestellingen en openingstijden. Of grote veranderingen binnen het management. Met nieuwsbrieven houdt je al jouw contacten actief op de hoogte. Door middel van nieuwsbrieven breng je niet alleen tijdig het belangrijkste nieuws onder de aandacht, maar ook het aanzien onder jouw contacten in Castricum stijgt. Jij bepaalt zelf hoe vaak je nieuwsbrieven verstuurt, bijvoorbeeld eens per maand, eens per twee weken, wekelijks of zelfs elke dag. Maar veel bedrijven in Castricum versturen de nieuwsbrieven een keer per week. En dan ook het liefst op vaste tijden, zodat het publiek weet wanneer er weer nieuwsbrieven in de inbox te vinden zijn. Kijkt een gedeelte van jouw klantenkring niet zo vaak of er nog e-mails zijn binnengekomen? Verstuur dan een aantal nieuwsbrieven per post.

Advies voor de beste communicatie

De tekstschrijver schrijft niet alleen nieuwsbrieven, maar geeft je ook graag advies voor het opstellen van deze berichten. Verstuur je de brieven naar een grote groep in Castricum? Dan is het ook mogelijk om verschillende nieuwsbrieven per doelgroep te laten schrijven door onze tekstschrijver. Verder kun je bij ons tekstbureau ook terecht voor advies op het gebied van communicatie. De tekstschrijver in Castricum verwerkt alle belangrijke punten in een prettige en leesbare tekst, zodat deze gelezen wordt door je doelgroep. Van titel tot afsluiter.

Traditioneel

Een tekstschrijver voor jouw offline teksten

De tekstschrijver schrijft niet alleen SEO-teksten, nieuwsbrieven en productteksten, maar ook teksten voor offline gebruik in Castricum. Denk hierbij bijvoorbeeld aan folders, artikelen voor kranten, boeken en scripts.
Wat kan de tekstschrijver zoals betekenen op het gebied van offline teksten?

 • Levensboek

Tegenwoordig zijn er online genoeg mogelijkheden om zelf een biografie te schrijven over je leven in Castricum. Zo haal je zelf niet alleen herinneringen op, maar vertel je ook gelijk je uitgebreide verhaal aan je familieleden. Ga je liever voor een offline versie? De tekstschrijver gaat aan de slag met jouw biografie. Jij vertelt over jouw levensgeschiedenis tijdens een interview van een dagdeel, maar het is ook mogelijk deze vragen schriftelijk beantwoorden via een aantal vragenlijsten. De tekstschrijver zet deze belangrijkste momenten om in teksten. Een paar weken later lees jij alles terug in jouw eigen levensboek.

 • Toespraken

Spreken voor een grote groep gaat de een in Castricum makkelijker af dan de ander. Misschien ben je online op social media wel heel gevat, maar offline met teksten eigenlijk een stuk minder sterk. Verminder de spanning rondom dit moment en laat je toespraak schrijven door een tekstschrijver in Castricum. Op basis van jouw input maakt de tekstschrijver een passende toespraak. Deze kant en klare teksten ontvang je zo spoedig mogelijk per e-mail. Het enige wat jij verder nog hoeft te doen is oefenen, zodat je straalt tijdens jouw moment op de bruiloft van je beste vriend, tijdens de inspirerende speech op een seminar of de opening van dat ene belangrijke event. Wil je graag een draaiboek of scenario uit laten werken? Via onze tekstbureau brengen wij jou in contact met de meest geschikte tekstschrijver in Castricum. Deze vertaalt op een deskundige manier jouw ideeën naar offline teksten.

Redigeren

Redigeren, een waardevolle check

Na het schrijven van een tekst kan het voorkomen dat je kleine foutjes niet meer ziet. Vaak maakt een korte pauze je weer scherp. Maar een grondige check van onze tekstschrijver in Castricum kan in dit geval ook zeer waardevol zijn. Tijdens het redigeren let de tekstschrijver op interpunctie, of alles geschreven is volgens de juiste spelling en de lengte van de alinea’s. Naast bovenstaande punten let de tekstschrijver bij het redigeren ook op inhoudelijke punten. Is alle informatie te begrijpen voor jouw doelgroep in Castricum? Zijn sommige woorden te ingewikkeld en kan je deze beter vervangen door synoniemen?

Heb je een bestaande tekst die al voldoet aan jouw wensen, maar wil je graag een tweede versie laten schrijven voor een andere doelgroep in Castricum? Neem ook in dit geval contact op met ons tekstbureau. De tekstschrijver controleert als extra service de bestaande tekst op taalfouten.

Welke teksten redigeren wij?

 • Verhalen en columns
 • Artikelen voor magazines en kranten
 • Rapporten zoals jaarverslagen
 • Nieuwsbrieven en andere mailings
 • Presentaties
 • Essays
 • Boeken

Na het redigeren ontvang jij een tekst waarin de tekstschrijver alle wijzigingen zichtbaar heeft bijgehouden. Zo zijn niet alleen alle verbeterpunten inzichtelijk, maar bepaal jij ook welke wijziging je accepteert. Nadat je hebt aangegeven welke wijzigingen je wel of niet door wilt voeren, is de tekst klaar voor publicatie. Redigeren is niet alleen een dienst waar bedrijven in Castricum gebruik van kunnen maken. De tekstschrijver in Castricum kijkt ook teksten na voor particuliere klanten. Denk hierbij aan een grondige controle van een essay.

Focus op leesbaarheid

Wellicht verwacht je het niet, maar ook bij persberichten speelt copywriting een belangrijke rol. Het doel is dat de redactie in Castricum het persbericht meeneemt in de betreffende uitgave. Dan is het, naast leveren van goede kwaliteit, een kwestie van opvallen. Geen enkele redacteur in Castricum zit te wachten op droge persberichten die niet prettig leesbaar zijn. De tekstschrijver zorgt dat jouw persberichten door de juiste combinatie van informatie en copywriting een grote herplaatswaarde krijgen.

Hetzelfde geldt voor de teksten van jouw website. Stel je voor dat er op jouw pagina alleen een grote lap tekst staat, waar de bezoeker zich eerst een weg doorheen moet banen voordat hij of zij bij de gewenste informatie komt. De tekstschrijver in Castricum zorgt door middel van copywriting dat ook al jouw webteksten, vacatureteksten en mailings nét dat beetje extra krijgen. Zo laat je een prima online visitekaartje achter.

Trainingen voor schrijftalent in Castricum

Beschik je zelf over schrijftalent en zou je dat graag verder willen ontwikkelen? Onze tekstschrijvers leren jou onder andere blogberichten, SEO-teksten en nieuwsbrieven schrijven door middel van een aantal trainingen. Deze zijn geschikt voor grote groepen op locatie in Castricum, maar een reeks individuele trainingen van een tekstschrijver zijn ook mogelijk.

Welke trainingen verzorgt de tekstschrijver?

 • Copywriting en creatief schrijven
 • Commerciële teksten, zoals folders en mailings
 • Teksten voor websites
 • Schrijven van blogberichten
 • Belangrijke technieken zoals interviewen en monteren van beeld en geluid

Voorbeeld:
De eigenaar van een groot bedrijf in Castricum liet zijn teksten altijd schrijven door een externe tekstschrijver. De schrijver leverde teksten van prima kwaliteit, maar de verbinding met het bedrijf ontbrak voor zijn gevoel nog voor een groot deel. Binnen zijn team bleken een aantal goede schrijvers te zitten, maar zij hadden nog geen kennis en ervaring op het gebied van SEO-teksten. De tekstschrijver in Castricum heeft dit team door middel van trainingen van een aantal dagdelen geleerd hoe je aantrekkelijke SEO-teksten schrijft. Een paar maanden later kwam dit team uit Castricum terug voor een aantal trainingen gericht op copywriting, zodat ook nieuwsbrieven en brochureteksten intern geschreven konden worden.

Tekstschrijven-training Castricum

De tekstschrijver in Castricum geeft niet alleen trainingen gericht op het schrijven van teksten, maar ook op de technieken achter deze teksten.

Voorbeeld:
Een freelance tekstschrijver in Castricum zat een aantal jaren in het vak, maar merkte dat wanneer het tijd was voor een interview er behoorlijk wat spanning bij kwam kijken. Hierdoor nam ze liever opdrachten aan gericht op alleen bureauredactie. Na een gesprek met de tekstschrijver bleek dat zij behoefte had aan gerichte trainingen op het gebied van interviewtechnieken, om zo weer vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan met nieuwe opdrachten. Binnenkort gaat de tekstschrijver weer bij haar langs om haar de fijne kneepjes van SEO-teksten bij te brengen.

Communicatie

Weet je nog niet precies hoe je optimaal gebruikt kunt maken van social media voor jouw bedrijf in Castricum? Of weet je niet precies wat de juiste tone of voice is voor jouw doelgroep? De tekstschrijver in Castricum schrijft al jaren teksten gericht op verschillende doelgroepen. Hierdoor weet hij precies aan welke eisen een tekst moet voldoen. Tijdens een gesprek krijg je uitgebreid informatie over het gebruik en de mogelijkheden van social media. Na dit gesprek zet de tekstschrijver jou gelijk aan het werk met een uitgewerkt plan, zodat je alle besproken stappen meteen uit kunt voeren.

Tone of voice en scripts

Ben je de leidinggevende van een klantenservice en heeft jouw team dringend behoefte aan scripts tijdens het bellen of richtlijnen voor de communicatie via social media? De tekstschrijver stelt samen met jou een aantal scripts samen, zodat jouw doelgroep in Castricum op de juiste manieren aangesproken wordt.

Neem contact op met ons tekstbureau. Ons team uit Castricum gaat graag voor je aan de slag.

Werkgebied

Benelux

Bel ons

088 - 11 55 624

Vragen?

info[at]schrijvergezocht.nl