tekstschrijvers

Tekstschrijvers Malden

Jouw team van tekstschrijvers. Van enkele webteksten
tot productteksten voor multinationals!
Bel voor kennismaking: 088 - 11 55 624

Tekstschrijver gezocht in Malden?

Wil je graag dat jouw website beter gevonden wordt, maar ben je zelf niet bedreven in het schrijven van SEO-teksten? En wil je op deze pagina het liefst wekelijks nieuwe blogberichten plaatsen, maar heb je geen inspiratie voor de onderwerpen? Of verschijnt die nieuwe catalogus van je winkel maar niet omdat je moeite hebt om de verschillende producten op een pakkende manier te beschrijven?

Wat voor tekst je ook zoekt, de tekstschrijvers uit Malden maken hem voor je. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn zij bedreven in het schrijven van verschillende on- en offline teksten, zoals blogberichten, productteksten, nieuwsbrieven en commerciële teksten voor folders en brochures. Heb je een aantal teksten geschreven, maar wil je deze toch na laten kijken op het gebied van spelling, grammatica en interpunctie? Stuur je tekst dan op en een tekstschrijver redigeert het grondig. Daarnaast kan je bij ons tekstbureau terecht voor advies op het gebied van communicatie en geven wij verschillende trainingen aan professionals, particulieren, zelfstandigen en bedrijven in Malden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webteksten

Laat je online vinden met SEO-teksten

Tegenwoordig is bijna iedereen in Malden online te vinden met een website. Dan is het belangrijk om minstens een plekje in de top tien te bemachtigen in de online zoekmachines. In SEO-teksten verwerkt de tekstschrijver de belangrijkste woorden in de tekst waarop jij graag gevonden wilt worden in de zoekmachines, ook wel keywords genoemd. Zij zorgen voor de juiste opbouw en structuur van de tekst, zodat de vereiste informatie niet verloren gaat en de SEO-teksten goed leesbaar blijven. Denk hierbij aan tussenkopjes, de lengte van de alinea’s en de opbouw van de tekst. Daarnaast is het belangrijk voor de bezoeker van jouw pagina om te weten hoe hij of zij contact met jou op kan nemen.

Het complete plaatje

De tekstschrijver in Malden zorgt ervoor dat de bezoeker na het lezen van de SEO-teksten niet alleen weet wat de mogelijkheden zijn om contact op te nemen, maar ook dat deze persoon het volste vertrouwen heeft in jouw diensten of producten. In dit hele proces speel jij een belangrijke rol: jij geeft bij de tekstschrijver aan welke informatie er in de SEO-teksten komt te staan en wat de verdere wensen en eisen zijn. De tekst is pas klaar wanneer jij tevreden bent. Staan de teksten eenmaal online? Dan zorgen deze een langere periode voor een betere online vindbaarheid. Heb je al teksten op je website staan, maar wil je weten of er voldoende SEO aanwezig is? Neem ook in dit geval contact op met de tekstschrijver in Malden voor een SEO-check.

Voordelen van SEO-teksten op een rijtje:

 • Online beter vindbaar voor je doelgroep in Malden
 • Door de keywords zijn de teksten gericht op jouw doelgroep
 • Bezoeker weet hoe er contact opgenomen kan worden

Copywriting

Copywriting, snel naar de kern

Een advertentie of folder bevat vaak wat minder tekst. Dan is het juist de kunst om in een klein aantal woorden zoveel mogelijk informatie te geven door middel van een pakkende tekst. Elke tekstschrijver beheerst de techniek achter copywriting voor de beste advertenties, slogans en brochureteksten en persberichten. Copywriting start altijd met het duidelijk in kaart brengen van de doelgroep in Malden. Waar liggen de interesses? Welk taalgebruik is passend? Wat wil je graag bereiken bij je doelgroep in Malden? En waar wordt de tekst geplaatst? Bij copywriting in de vorm van persberichten is het bijvoorbeeld de bedoeling dat jouw bericht ook weer geplaatst wordt door de betreffende redactie in Malden.

Noodzaak is om in dit geval niet alleen op een beknopte, heldere en pakkende manier informatie te brengen, maar het nieuws ook zo te brengen dat het een grote herplaatswaarde heeft. In dit geval denkt onze tekstschrijver ook graag met je mee wat de beste optie is om het nieuws de redactie in Malden te laten bereiken (nieuwsbericht versturen per post, een e-mail of een perskit samenstellen).

Online visitekaartje

Denk bij copywriting ook een stapje verder. Dit wordt namelijk niet alleen toegepast bij eerder genoemde commerciële teksten, maar ook bij webteksten, vacatureteksten en mailings. De lezer wil namelijk graag snel tot de kern van de tekst komen, zonder eerst een hele tekstmuur te hoeven doorspitten. Wil je graag je klantenkring in Malden uitbreiden door middel van een aantal mailings? Onze tekstschrijver laat door middel van copywriting een perfect online visitekaartje achter. Is jouw bedrijf in Malden toe aan originele vacatureteksten? Wil je functies die je vaker tegenkomt tekstueel in een uniek sausje gieten? Leg de opdracht voor aan onze tekstschrijver uit Malden, hij pakt de uitdaging graag aan.

Bloggen

Blogberichten

Maar met alleen goede SEO-teksten van een tekstschrijver ben je er nog niet helemaal. Het is daarnaast ook een vereiste om je website ‘levend’ te houden door regelmatig nieuwe teksten te plaatsen. Zo weten de online zoekmachines dat je website actief is. Je kunt dit oplossen door je doelgroep in Malden op de hoogte te houden met het laatste nieuws, maar een andere optie is om dagelijks, wekelijks of maandelijks nieuwe blogberichten te plaatsen. In blogberichten geef je antwoord op een vraag, breng je verslag uit van bijvoorbeeld een evenement in Malden, geef je een kijkje achter de schermen of breng je iedereen op de hoogte van het laatste nieuws.

Pittig

Wij kunnen ons voorstellen dat het best pittig kan zijn om dagelijks of wekelijks een blogbericht te schrijven. Neem in dat geval contact op met ons tekstbureau, onze tekstschrijver uit Malden helpt je graag. Zo neemt de tekstschrijver de tijd om samen met jou te sparren over de mogelijke onderwerpen voor je blogberichten en schrijft hij of zij vervolgens deze blogberichten. Zo neemt onze tekstschrijver uit Malden jou een hoop werk uit handen en blijft je website toch actief.

Schrijf je blogberichten liever zelf? Dan kan onze tekstschrijver uit Malden jouw teksten naar een hoger niveau tillen door ze te redigeren, ze aan te scherpen en te voorzien van keywords en door op zoek te gaan naar de meest populaire onderwerpen rondom jouw product of dienst. Zo worden jouw blogs niet zomaar een opvulling van jouw website, maar echt een functionele tekst!

Productteksten

Productteksten tot in detail

In een webshop volstaat het niet om alleen een foto van het product te plaatsen. Je potentiële koper in Malden wil graag meer weten over jouw product, zoals de verkrijgbare kleuren, maten, functies, afmetingen (ook wel specificaties) en voordelen. Oftewel, alles moet tot in detail beschreven worden: die nieuwe soort thee moet je als lezer bijna kunnen gaan proeven en na het lezen van de tekst weet je precies hoe fijn en warm die ene trui aanvoelt. De tekstschrijver in Malden schrijft graag deze passende productteksten, zodat de bezoeker van jouw website alle benodigde informatie voorhanden heeft en zodoende overtuigd wordt om jouw producten te bestellen.

Tweede functie

Daarnaast hebben productteksten nog een tweede functie. Ook in deze teksten voegt de tekstschrijver de nodige keywords toe zodat jij online ook gevonden kan worden op andere zoektermen, zoals de naam van het product. Verder houdt onze tekstschrijver rekening met de juiste opbouw van de productteksten: een creatieve titel, een informatieve tekst in de kern en een overtuigend einde. Deze teksten worden niet alleen online ingezet voor webshops, maar ook producten in een catalogus hebben een duidelijke beschrijving nodig. Hierbij laat de tekstschrijver in Malden de online vindbaarheid even los en komt de focus meer te liggen op de overtuigende en informatieve functie van de teksten.

De tekstschrijver schrikt niet van grote opdrachten. Daarom is het ook mogelijk om de productteksten van het hele assortiment te verzorgen. Regel jij de benodigde informatie en goede foto’s? Dan maakt de tekstschrijver in Malden het plaatje compleet met sterke productteksten.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws uit Malden

Wat voor diensten je ook aanbiedt in Malden, er zijn altijd persoonlijke of zakelijke nieuwtjes die de moeite van het vermelden waard zijn. Denk hierbij aan de verkoop van nieuwe producten, een wijziging in de verzending van de producten, nieuwe openingstijden of een wisseling in de samenstelling van het management. Zorg dat jouw klantenkring en zakelijke relaties in Malden op de hoogte gebracht worden van dit nieuws door middel van nieuwsbrieven. Zo blijven jouw contacten in Malden vertrouwen houden in jouw bedrijf en blijf je tegelijkertijd onder de aandacht. De meest gebruikelijke frequentie voor het versturen van nieuwsbrieven is eens per week. Je kunt ervoor kiezen om deze nieuwsbrieven uit te brengen in een fysieke variant, maar tegenwoordig versturen steeds meer particulieren en bedrijven in Malden dit per e-mail. Een voordeel van de digitale snelweg is dat je de nieuwsbrieven kan versturen op vaste tijdstippen, zodat de lezer weet wanneer hij jouw brieven kan verwachten. Daarnaast zorgen video’s en foto’s ervoor dat de brieven beter gelezen worden.

Communicatie

Wil je graag meer tips voor het opstellen van de beste nieuwsbrieven? Ook op het gebied van communicatie kun je aankloppen bij ons tekstbureau. Onze tekstschrijver uit Malden weet precies wat er nodig is om pakkende teksten te schrijven, zodat jouw nieuwsbrieven gelezen worden van begin tot eind. Wil je graag onderscheid maken tussen jouw klanten en zakelijke relaties uit Malden? Dan stelt onze tekstschrijver verschillende nieuwsbrieven op, zodat het juiste nieuws gelezen wordt door de juiste doelgroep.

Traditioneel

Offline teksten

Tot nu toe zijn voornamelijk alleen online teksten aan de orde gekomen. Maar er bestaan ook genoeg teksten die offline ingezet worden in Malden. Denk aan boeken, folders, artikelen voor dagbladen en zelfs scripts.

Een greep uit de mogelijkheden van de tekstschrijver voor offline teksten:

 • Biografieën

Heb je genoeg meegemaakt tijdens je leven in Malden om een boek over te schrijven? Is er nog zoveel wat je graag aan je familieleden zou willen vertellen? Zit je niet te wachten om online een levensboek aan te maken en ga je liever voor een offline versie? Laat dan al deze moment vastleggen in jouw biografie. Een tekstschrijver gaat een dagdeel met jou in gesprek, een paar weken later lees jij de belangrijkste momenten van jouw leven terug in teksten.

 • Speeches

Je beste vriend gaat trouwen en heeft jou gevraagd als zijn getuige. Een enorme eer, maar waar je even geen rekening mee had gehouden is dat bruid en bruidegom wel een steengoede speech van jou verwachten ’s avonds na het diner. Online post je met gemak grappige teksten op Facebook, maar offline ben je niet zo sterk met woorden. Wat nu? Bespaar je de stress en schakel onze tekstschrijver uit Malden in. De tekstschrijver neemt zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kort interview. Jij geeft zoveel mogelijk informatie over het bruidspaar en wat je graag allemaal nog meer zou willen vertellen. Binnen een korte tijd krijg jij kant en klare teksten voor je speech toegestuurd via de e-mail. Via de digitale snelweg online een hulptroep om te stralen offline. Zo simpel kan het zijn.

 • Scripts

Je hebt een idee in je hoofd voor een toneelstuk of serie. Maar je hebt geen idee hoe je dit uit moeten werken in een script. In ons netwerk bevinden zich ook tekstschrijvers uit de regio Malden die wel raad weten met deze offline teksten. In overleg vertaalt hij of zij jouw ideeën naar teksten, zodat je verder kunt met het realiseren van jouw plannen. Maar ook bij bedrijven in Malden is er behoefte aan scripts, bijvoorbeeld belscripts op een afdeling met een klantenservice. Hiervoor zetten wij onze tekstschrijver uit Malden in met ervaring op het gebied van communicatie, zodat alle klanten ook offline uitstekend te woord gestaan worden.

Redigeren

Kritische tekstcontrole

Heb je een tekst geschreven, maar twijfel je of je goed zit op het gebied van taal en opmaak? Stuur de tekst op naar ons tekstbureau en onze tekstschrijver in Malden kijkt het grondig na op het gebied van taal, stijl, grammatica en opmaak. Staan alle komma’s op de juiste plek? Is alles geschreven volgens de juiste spelling? Zijn de alinea ’s niet te lang? Wordt de doelgroep in Malden aangesproken op de juiste toon? Is het taalgebruik begrijpelijk voor de doelgroep of kan je beter andere woorden gebruiken? En zijn de zinnen actief geschreven? Bij redigeren wordt er door de tekstschrijver dus niet alleen gekeken naar spelling, interpunctie en grammatica maar ook naar de inhoud van de tekst.

Het is in dit geval ook mogelijk om een tekst te laten redigeren waar je al tevreden over bent, maar waar een variant op geschreven moet worden voor een andere doelgroep in Malden. Als bonus kijkt de tekstschrijver de eerste tekst ook nog na op taalfouten.

Zichtbare wijzigingen

De tekstschrijver houdt tijdens het redigeren alle wijzigingen zichtbaar bij, zodat je zelf ook kunt zien welke taalfouten de tekst bevatten en waar andere verbeterpunten liggen op het gebied van eindredactie. Na het accepteren van de wijzigingen is de tekst klaar voor publicatie.
Niet alleen bedrijven in Malden kunnen teksten laten redigeren door een tekstschrijver, ook particulieren in Malden kunnen bij ons aankloppen voor een grondige check van bijvoorbeeld een afstudeerscriptie.

Zo redigeren wij onder andere de volgende teksten:

 • Boeken
 • Brochures
 • Artikelen
 • Jaarverslagen
 • Mailings
 • Nieuwsbrieven
 • Korten verhalen en columns
 • Presentaties

Trainingen

Tekstschrijven is een kunst. Maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om ook zelf goede blogberichten, nieuwsbrieven of SEO-teksten te schrijven. Onze tekstschrijvers brengen je graag de fijne kneepjes van het vak bij door middel van trainingen. Dit kunnen trainingen zijn voor een groep op locatie in Malden, maar ook een persoonlijke training is mogelijk.

Wat voor trainingen geeft de tekstschrijver?

 • SEO-teksten
 • Commerciële teksten
 • Copywriting
 • Webteksten
 • Interviewen
 • Bloggen

Voorbeeld:
Een freelance tekstschrijver uit Malden had weinig tot geen kennis op het gebied van het toepassen van SEO in teksten. Ze kreeg wel regelmatig de vraag van potentiele opdrachtgevers om SEO-teksten te schrijven, maar moest helaas elke keer eerlijk toegeven dat ze dit (nog) niet onder de knie had. Hierdoor halveerden haar opdrachten. De tekstschrijver uit Malden heeft haar twee dagdelen persoonlijke trainingen gegeven in het toepassen van SEO-technieken. Sinds ze dit heeft toegevoegd aan haar diensten krijgt ze als tekstschrijver volop nieuwe opdrachten binnen. Geregeld stuurt de tekstschrijver uit Malden teksten naar ons tekstbureau, zodat wij haar feedback kunnen geven. Zo blijft ze scherp.

Tekstschrijven-training Malden

Onze tekstschrijver geeft niet alleen trainingen in het schrijven van bepaalde teksten maar ook technieken die nodig zijn om te kunnen werken als allround tekstschrijver, zoals interviewen.

Voorbeeld:
Een journalist uit Malden realiseerde zich gaandeweg dat hij moeite had met het vergaren van de juiste informatie en goede quotes tijdens interviews. Dit wilde hij graag zelf oplossen met behulp van een professionele tekstschrijver. Daarom nam hij contact op met ons tekstbureau voor advies. Na het beluisteren van een geluidsopname van een telefonisch interview constateerde de tekstschrijver dat hij vaak gesloten vragen stelde en dus vaak alleen een ‘ja’ of een ‘nee’ als antwoord kreeg. Daarnaast kwam naar voren dat de journalist te weinig doorvroeg tijdens het gesprek. De tekstschrijver heeft tijdens een aantal gerichte trainingen op locatie in Malden zijn kunnen weer opgefrist op het gebied van interviewen en hem gewezen op de valkuilen.

Advies

De tekstschrijver uit Malden zorgt niet alleen voor de juiste tekst voor jouw doelgroep, ook kun je bij ze terecht voor advies op het gebied van communicatie. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies wat wel en niet werkt. Wil je graag social media inzetten voor meer bekendheid van je onderneming in Malden, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Onze tekstschrijver gaat met jou om tafel zitten voor uitgebreide informatie over social media en alle mogelijkheden. Daarna wordt er een plan gemaakt om alles concreet uit te voeren, zodat het niet alleen bij advies blijft.

Huisstijl

De tekstschrijver kan ook een stapje verder gaan door eerst advies te geven over de huisstijl van de teksten. Waaruit bestaat je publiek? Hoe wil je graag overkomen op je publiek in Malden? En wat is daarvoor de gewenste tone of voice? De tekstschrijver maakt voor jou een aantal scripts, zodat je weet hoe jij effectief kunt communiceren met je doelgroep.

Neem contact op met ons tekstbureau. Ons team uit Malden gaat graag voor je aan de slag.

Werkgebied

Benelux

Bel ons

088 - 11 55 624

Vragen?

info[at]schrijvergezocht.nl