Offline teksten

Offline teksten

Ook offline teksten zijn nog altijd veelgevraagd. Daar spelen wij graag op in.

hondje-2

Offline teksten

Teksten worden niet alleen maar geschreven voor het wereldwijde web. Ook offline is er voldoende behoefte aan teksten. Wat dacht je van folders, boeken, advertenties en artikelen voor kranten of magazines? Door hun brede kennis zijn onze schrijvers ook inzetbaar voor deze offline teksten, inclusief de nodige voorbereiding zoals research en interviews.

Online en offline: het verschil

Wat betreft online en offline teksten zijn er duidelijke verschillen zichtbaar. Bij webteksten is het belangrijk dat de pagina snel gescand kan worden door de lezer en de informatie binnen enkele seconden zichtbaar is. Ook is beeld belangrijk in de vorm van foto’s en video’s. Vaak zijn in de online wereld teksten minder belangrijk dan beeld. Bij offline teksten is dit net even anders; hoewel teksten altijd overzichtelijk moeten blijven is het snelle scannen hier minder van belang en zijn de woorden niet alleen ter illustratie. Dat zie je dan ook terug in de lengte. Daarnaast is beeld niet altijd nodig en kan er gespeeld worden met de lay-out door de offline teksten bijvoorbeeld in een kader te plaatsen.

Jouw toespraak

Moet je voor je werk een belangrijke toespraak houden, ben je getuige tijdens het huwelijk van je beste vriend(in) en wordt er een speech van jou verwacht tijdens het diner of presenteer je binnenkort een belangrijk evenement? Focus je dan op de teksten van je speech. Zorg in ieder geval dat je rekening houdt met de volgende punten. In combinatie met stalen zenuwen en veel plezier wordt deze toespraak zeker een succes:

  • Wat wil ik vertellen?
  • Wat moet ik vertellen?
  • Is de tekst geschreven in prettige spreektaal? Zijn de zinnen niet te lang?
  • Is de tekst geschreven in de juiste sfeer?
  • Heeft de speech een leuke of inspirerende afsluiter?

Blijft de cursor nog steeds knipperen na deze tips? Neem dan gerust contact op met onze schrijvers. Een speech schrijven valt ook onder de mogelijkheden van offline teksten. Na jouw aanvraag neemt een van onze schrijvers contact op voor een kort gesprek. Vervolgens krijg jij binnen een paar dagen de toespraak toegestuurd per e-mail.

Vertel jouw (levens)verhaal

Een boek schrijven binnen een paar maanden is niet onmogelijk. Ga even offline en plan voor jezelf elke dag of om de paar dagen een uur in waarin je alleen maar schrijft. Of maak van tevoren uitgebreide karakterdossiers en een beschrijving van jouw leven of fictieve verhaal, zodat je de rest alleen maar uit hoeft te werken in hoofdstukken. Ook deze klus pakken wij graag samen met jou aan, zodat je het manuscript binnen niet al te lange tijd al naar uitgeverijen kan sturen.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor offline teksten? Laat je gegevens achter op ons contactformulier en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Denk je dat wij je kunnen helpen? Laten we gaan praten!

Werkgebied

Benelux

Bel ons

088 - 11 55 624

Vragen?

info[at]schrijvergezocht.nl