Redigeren controleren

Redigeren & controleren

Heb je al een tekst geschreven maar wil je deze na laten kijken? Wij redigeren en controleren graag al je teksten.

hondje-6

Redigeren

Wanneer je een lange tijd aan een tekst hebt gewerkt, zie je soms de fouten niet meer. Een korte pauze nemen en vervolgens weer met een frisse blik naar je teksten kijken helpt al enorm. Maar in dit geval kunnen onze schrijvers je ook bijstaan door je teksten te redigeren. Naast spelling en grammatica kijken wij ook of alle inhoud gericht is op de juiste doelgroep. Zo is jouw tekst na een stevige redigeerronde gelijk klaar voor publicatie.

Een frisse blik, de puntjes op de ā€˜iā€™ of gewoon een grondige check op het gebied van stijl, spelling en grammatica. Of het nou gaat om teksten voor particulieren of bedrijven, onze schrijvers kijken het graag voor je na.

Welke teksten redigeren wij onder andere?

  • Webteksten
  • Nieuwsbrieven
  • Jaarverslagen
  • Sollicitatiebrieven
  • Uitnodigingen
  • Scripties
  • Boeken
  • Columns

Klaar voor publicatie

Tijdens het redigeren worden alle wijzigingen zichtbaar bijgehouden. Zo kan jij altijd precies zien op welke punten de tekst verbeterd kan worden. Daarnaast geeft de schrijver suggesties voor een betere zinsopbouw en opmaak of voor hoe je de inhoud beter afstemt op de doelgroep. Ben je het eens met de suggesties? Dan accepteer je deze eenvoudig door middel van enkele muisklikken. Na het redigeren is elke tekst klaar voor publicatie.

Variaties op redigeren

Naast een grondige check op spelling, grammatica, opmaak en inhoud is het ook nog mogelijk om verschillende variaties te schrijven van een bestaande tekst. Wil je een nieuwsbrief versturen, maar is je huidige versie niet geschikt voor alle ontvangers? Dan schrijven wij een aangepaste versie. Als bonus redigeren wij ook de originele tekst. Zo kunnen alle nieuwsbrieven gelijk verstuurd worden.

Heb je net een boek geschreven, wil je graag je afstudeeronderzoek na laten kijken voordat je deze inlevert of twijfel je over de opbouw van jouw webteksten? Wij redigeren deze teksten graag voor je. Neem contact met ons op via ons contactformulier en wij starten zo spoedig mogelijk met de opdracht.

Denk je dat wij je kunnen helpen? Laten we gaan praten!

Werkgebied

Benelux

Bel ons

088 - 11 55 624

Vragen?

info[at]schrijvergezocht.nl