SEO-webteksten

SEO-webteksten

Met SEO-teksten ben je online beter vindbaar. Neem contact met ons op en profiteer van meer klanten!

hondje-7

SEO-webteksten

Een hoge positie in de zoekmachines krijg je niet zomaar; daar zal je toch echt iets voor moeten doen. Bedenk op welke woorden jij online graag gevonden wilt worden. Dit worden de keywords van jouw teksten. Onze schrijvers voegen dit toe aan jouw teksten en schrijven zo effectieve SEO-teksten. Op deze manier laat jij je eenvoudiger vinden in de online zoekmachines. Ook goed om te weten: SEO-teksten gaan wel een tijdje mee. Zie dit daarom als een goede investering in jouw bedrijf of persoonlijke website.

Hoge positie online zoekmachines

Is je website al een tijdje in de lucht, maar stijgt het bezoekersaantal niet of nauwelijks? Dan kan dat heel goed liggen aan je lage score in online zoekmachines. Het is een feit dat wanneer je op pagina twee of lager van bijvoorbeeld Google staat, je niet snel gevonden wordt door jouw doelgroep. SEO-teksten zorgen dat jouw positie in online zoekmachines stijgt. Zo zie je na een tijd een toename van jouw klantenkring en de bezoekersaantallen van je website.

Wat wil je klant?

Onze schrijvers helpen je graag met het onderzoek naar de juiste keywords. Maar zelf kun je ook alvast aan de slag door je te verplaatsen in je doelgroep. Wat willen je klanten of je lezers? Welke woorden gebruiken zij wanneer ze online zoekmachines raadplegen? Komt jouw doelgroep alleen uit jouw regio of uit heel Nederland? Bedenk ook een aantal synoniemen van je keywords, dan kom je al een heel eind. De schrijver helpt je verder door te kijken naar welke woorden het meest geschikt zijn voor de SEO-teksten en, niet geheel onbelangrijk, de meest gebruikte termen voor de zoekmachines.

SEO-teksten: meer dan alleen keywords

Bij goede SEO-teksten komt nog meer kijken dan alleen keywords. Zo zijn ook de volgende punten de moeite waard om veel aandacht aan te besteden:

  • Call to action

Het is natuurlijk goed om te weten hoe de bezoeker contact met jou op kan nemen. Ben je telefonisch bereikbaar, via de e-mail of staat er op de website alleen een contactformulier? Deze informatie verwerken onze schrijvers in de SEO-teksten door middel van een call to action: tekst met contactinformatie én een goede overtuiging om juist jou te benaderen.

  • Nieuwe content

Wanneer jij na het plaatsen van de SEO-teksten een lange tijd niets meer doet aan je website denken de online zoekmachines dat je pagina niet meer actief is. Plaats daarom regelmatig nieuwe content. Nu is het niet nodig om steeds je SEO-teksten te vernieuwen, maar schrijf en plaats bijvoorbeeld eens een blog. In deze tekst kun je schrijven over de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf of je bezoekers een kijkje in de keuken gunnen door middel van een combinatie van tekst en foto’s. Onze schrijvers denken graag met je mee over geschikte onderwerpen. Weinig tijd over? Dan is het voor ons geen probleem om ook de teksten zelf te schrijven.

  • Leesbaarheid

Een tekst moet altijd goed leesbaar zijn. De schrijver zorgt voor een goede opbouw van de SEO-teksten door middel van een goede inleiding, voldoende tussenkopjes en korte alinea’s. En natuurlijk worden de keywords zo in de tekst verwerkt dat het voor de lezer een prettige, overzichtelijke tekst blijft.

Meer bezoekers voor jouw website

Wil jij graag SEO-teksten laten schrijven voor je website? Of wil je dat wij de huidige teksten van je website voorzien van de juiste keywords? Onze schrijvers gaan graag voor je aan de slag. Vul ons contactformulier in en je ontvangt binnen een korte tijd een offerte. Heb je daarnaast nog andere vragen? Laat het ons gerust weten.

Denk je dat wij je kunnen helpen? Laten we gaan praten!

Werkgebied

Benelux

Bel ons

088 - 11 55 624

Vragen?

info[at]schrijvergezocht.nl