Training tekstschrijven

Training tekstschrijven

Wil je graag beter leren schrijven? Tijdens een aantal van onze trainingen brengen wij je graag de fijne kneepjes van het schrijven bij.

hondje-8

Trainingen

Schrijven is een hele kunst. Met een flinke dosis taalgevoel ben je er nog niet helemaal, want de Nederlandse taal kent een heleboel regeltjes waar jij je aan moet houden. Maar is goed schrijven hierdoor onmogelijk? Helemaal niet! Tijdens een aantal trainingen brengen wij je de fijne kneepjes van het schrijven bij. Of het nou gaat om particulieren of bedrijven, online teksten of creatief schrijven: wij leggen je alles uit.

Bedrijven

Is je team toe aan een opfriscursus op het gebied van schrijftechnieken, zoals SEO-teksten? Of hebben jullie een nieuwe huisstijl waar jullie tekstueel nog je weg in moeten vinden? Tijdens een aantal trainingen helpen onze schrijvers je team een flink eind op weg, zodat jullie na de training meteen alles toe kunnen passen op de werkvloer.

Welke trainingen verzorgen wij?

  • SEO-teksten

Welke keywords pas je toe? En hoe pas je deze keywords toe zodat de tekst leesbaar blijft?

  • Webteksten

Wat is de beste opbouw voor de teksten van een website? Waar moeten webteksten aan voldoen?

  • CommerciĆ«le teksten

Hoe schrijf je teksten die niet opvallen, maar ook nog eens verkopen?

  • Creatief schrijven

Wat is creatief schrijven? Hoe verwerk je dit in teksten?

  • Storystelling

Hoe vertel je een verhaal zonder dat de aandacht van de lezer verslapt?

Staat jouw gewenste optie niet tussen deze trainingen? Neem contact met ons op via ons contactformulier, dan gaan wij op zoek naar de mogelijkheden.

Particulieren

Werk je als freelancer, maar ben je niet helemaal op de hoogte van de nieuwste technieken of wil je graag eens feedback van een deskundige op je bestaande teksten? Voor onze trainingen bestaat geen vast stramien, wat betekent dat het ook mogelijk is om een-op-een trainingen op locatie te geven.

Social media

Tegenwoordig kan je niet meer om het wereldwijde web heen. Bijna iedereen is online te vinden en social media maakt hier een groot onderdeel van uit. Tijdens de gerichte trainingen leggen wij je uit hoe je gebruikmaakt van alle verschillende platformen. Zo ben jij altijd bereikbaar voor je doelgroep en stijgt je servicelevel aanzienlijk.

Denk je dat wij je kunnen helpen? Laten we gaan praten!

Werkgebied

Benelux

Bel ons

088 - 11 55 624

Vragen?

info[at]schrijvergezocht.nl